×

Eskişehir'de kaygan yol sürücülere zor anlar yaşattı

Eskişehir'de refüj sulaması sırasında yola sıçrayan su nedeniyle motosikletiyle düşen bir sürücü, olay yerini cep telefonuyla kayda aldığı sırada aynı noktada kontrolden çıkan bir otomobilin spin attığı anları da görüntüledi.

Eskişehir'de refüj sulaması sırasında yola sıçrayan su nedeniyle kayganlaşan zemin peş peşe kazalara neden oldu. Motosikletiyle düşen sürücü, olay yerini cep telefonuyla görüntülerken bu kez aynı noktada kontrolden çıkan bir otomobilin spin attığı anlar kamerasına yansıdı.

Islak zeminde motosikletten düştü

Olay, Odunpazarı ilçesi Gültepe Mahallesi Nabi Avcı Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre refüj sulaması için çalıştırılan fıskiyelerden yola sıçrayan su, asfaltı kaygan hale getirdi. Bulvar üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, ıslak zeminde dengesini kaybederek yere düştü. Kazada hafif yaralanan sürücü, yaşadığı olayı ve yolun durumunu cep telefonu kamerasıyla kayıt altına almaya başladı.

Kadrajına başka bir kaza girdi

Sürücü çekim yaptığı sırada aynı noktaya gelen bir otomobil de kaygan zeminde kontrolden çıktı. Spin atan otomobil, refüje çarpmadan durmayı başarırken olası büyük bir kaza son anda önlendi.

O anlar kameraya yansıdı

Peş peşe yaşanan kazalar ve otomobilin savrulduğu anlar, motosiklet sürücüsünün cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntüler, ıslak zeminin sürücüler açısından oluşturduğu tehlikeyi bir kez daha gözler önüne serdi.