×
☰

Eskişehir’de İskele 26 birinci yaşını coşkuyla kutladı

Eskişehir’de Porsuk Çayı kıyısındaki buluşma noktalarından İskele 26, hizmete açılışının birinci yılını kutladı. 25-26-27 Eylül tarihlerinde İskele 26 ve Ekmek Teknesi’nde tüm ürünlerde yüzde 25 indirim uygulanırken, 26 Eylül’de kent genelindeki indirim kampanyaları ve “Sokakta Müzik Var” etkinlikleri de Eskişehirlilere renkli bir gün yaşattı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belkent tarafından işletilen İskele 26, birinci yılını Eskişehirlilerle birlikte kutladı.

Porsuk Çayı kıyısındaki konumu ve sosyal alanlarıyla bir yıldır kent yaşamının buluşma noktalarından biri olan İskele 26’da yıl dönümüne özel indirim kampanyası düzenlendi.

İskele 26 ve Ekmek Teknesi’nde yüzde 25 indirim

Birinci yıl kutlamaları kapsamında İskele 26 ve Ekmek Teknesi’nde 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde tüm ürünlerde yüzde 25 indirim uygulandı.

Üç gün boyunca devam eden kampanyayla Eskişehirliler, İskele 26’nın birinci yıl kutlamalarına indirim fırsatlarıyla eşlik etti.

“26 İndirim Günleri” eylülde de devam etti

“2026 Eskişehir Yılı” kapsamında her ayın 26’sında gerçekleştirilen “26 İndirim Günleri” de eylül ayında sürdü. Kampanyaya katılan işletmeler, 26 Eylül’de Eskişehirlilere farklı oranlarda indirimler sundu.

Belkent bünyesindeki sosyal tesis ve kafelerde de her ayın 26’sına özel yüzde 15 indirim gerçekleştirildi.

26 Eylül’de kentte indirimlerin yanı sıra müzik etkinlikleri de düzenlendi. “2026 Eskişehir Yılı” kapsamında gerçekleştirilen “Sokakta Müzik Var” etkinliğiyle kentin farklı noktalarında canlı performanslar sahnelendi.

İskele 26’nın birinci yıl kutlaması, indirim kampanyaları ve “Sokakta Müzik Var” etkinlikleriyle 26 Eylül’de Eskişehir’de renkli görüntülere sahne oldu.