×

Eskişehir’de elektrik kesintileri hangi mahalleleri etkileyecek?

Eskişehir’de 10 Ağustos 2025 Pazar günü, planlı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiler, farklı ilçelerde belirlenen saatlerde uygulanacak

Eskişehir’de 10 Ağustos 2025 Pazar günü, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak şebeke tesisleri bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintileri yaşanacak. Kesintiler, farklı ilçelerde belirlenen saat aralıklarında uygulanacak ve çalışmaların erken tamamlanması durumunda elektrik verilecektir.

Tepebaşı’nda kesintiler sabah 10.00’da başlıyor

Tepebaşı ilçesinde; Aşağıkartal, Çanakıran, Kızılınler, Mollaoğlu, Musaözü, Nemli, Takmak, Turgutlar, Yeniakçayır, Yürükakçayır, Yukarıkartal ve Yusuflar mahallerinde 10.00-13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi planlanıyor. Bazı bölgelerde ise kesinti 11.00-14.00 arasında devam edecek.

Odunpazarı ve Çifteler’de planlı kesintiler

Odunpazarı ilçesinde Esenkara mahallesinde 10.00-13.00 saatlerinde, Çifteler ilçesinde Ilıcabaşı mahallesinde ise 10.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintileri olacak.

Günyüzü ve Sivrihisar’da akşam saatlerinde kesinti

Günyüzü’nde 17.00-20.00 saatleri arasında Gümüşkonak, Kayakent ve Çakmak mahallelerinde; Sivrihisar ilçesinde ise Aydınlı ve İlyaspaşa mahallelerinde akşam saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Yetkililer, planlı çalışmaların erken bitirilmesi durumunda elektriklerin belirtilen saatlerden önce verilebileceğini duyurdu.

Vatandaşların mağdur olmaması için elektrik kesintisi yapılacak bölgelerde gerekli önlemleri almaları ve güncel duyuruları takip etmeleri önem taşıyor.