Eskişehir’de yaz aylarıyla birlikte düğün, nişan ve özel davetlerin artması, abiye elbiselere olan ilgiyi de artırdı. Mağazalarda hareketlilik yaşanırken, vatandaşlar özel günlerde giymek üzere farklı model ve renklerdeki abiye elbiseleri inceliyor.
Düğün sezonunun yoğunlaşmasıyla birlikte abiye mağazalarının vitrinleri de yeni sezon ürünleriyle hareketlendi. Farklı kesim, renk ve tasarımlardaki elbiseler davetlere hazırlanan vatandaşların beğenisine sunuluyor.
Mağazalarda özellikle yaz aylarında düzenlenen düğün ve nişanların etkisiyle alışveriş yoğunluğunun arttığı belirtiliyor. Vatandaşların seçim yaparken yalnızca model ve renk seçeneklerine değil, fiyatlara da dikkat ettiği ifade ediliyor.