×

Eskişehir'de bir yol çalışması daha: İşte yarın trafiğe kapatılacak cadde...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Ziya Gökalp Caddesi’nde yapılacak asfalt yama çalışması nedeniyle 21 Nisan 2026 Salı günü belirli bir güzergâhın gün boyu trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yürütülen yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Ziya Gökalp Caddesi’nde asfalt yama çalışması yapılacağını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre çalışmalar nedeniyle, Ertaş Caddesi’nden 2. Arabacılar Bulvarı yönüne giden güzergâh 21 Nisan 2026 Salı günü saat 09.00 ile 17.30 arasında araç trafiğine kapalı olacak.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, sürücülerin çalışma süresince trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri ve alternatif güzergâhları kullanmaları gerektiğini belirtti. Ayrıca çalışmalar boyunca ulaşımda aksama yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alındığı ifade edildi.