×

Eskişehir'de bir yiyen bir daha geliyor: Kuyruk uzadıkça uzuyor!

Eskişehir Tepebaşı’nda Hatay usulü 1 kiloluk tavuk dürümü 150 TL’den satışa sunan Suat Gelin, yoğun taleple karşılaşırken, 1 kilodan fazla yiyene ekstra dürüm hediye ediyor.

Eskişehir’de Tepebaşı ilçesi Fatih Mahallesi Orhan Oğuz Caddesi’nde döner dükkânı işleten Suat Gelin, 1 kilogramlık tavuk dürümünü ayranla birlikte 150 TL’den satıyor. Hatay’dan gelen 39 yaşındaki esnaf, 6 Şubat 2023’te depremler sonrası kente yerleşmiş.

Hatay usulü hazırlanan tavuk döner, yeşillik ve özel soslarla birleşerek iki lavaş arasında müşterilere sunuluyor. Dürümün ağırlığı tam 1 kilogramı bulurken, merak eden müşteriler dükkâna gelerek sipariş veriyor. Gelin, “1 kilodan fazla yiyene bir tane daha biz hediye edeceğiz” diyerek kampanyasını duyurdu.

"MÜŞTERİLER MEMNUN YİYEN BİR DAHA GELİYOR"

Suat Gelin, “Ön plana çıkan Hatay sosumuz, kendim yapıyorum. Özel mayonezimiz de tamamen bizim üretimimiz. Bir kampanya başlattık: 1 kilo dürüm 150 lira. Bu kampanya oldukça ilgi gördü. Müşteriler memnun, yiyen bir daha geliyor. Orijinal Hatay usulüyle hazırlanıyor, tam 1 kilo çıkıyor. Dürümün içinde et oranı fazla ve ayranı da yanında hediye ediyoruz. Bizi böyle kurtarıyor, ‘Kurtarmıyor’ diyenler varmış ama biz hesabını kitabını yaptık, kurtarıyor” dedi.

Dürümü denemek isteyenler, tezgâhta yoğunluk yaratırken, Suat Gelin’in kampanyası şimdiden Eskişehir’de meraklıların ilgisini çekmiş durumda.