×

Eskişehir’de beşinci kez alkollü yakalandı! Motosiklet sürücüsüne 71 bin TL ceza

Eskişehir’de trafik denetiminde durdurulan plakasız motosiklet sürücüsünün yapılan kontrolde alkollü olduğu belirlendi. Daha önce de alkollü araç kullandığı öğrenilen sürücüye toplam 71 bin TL idari para cezası uygulanırken ehliyetine el konuldu.

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Tepebaşı ilçesi Hoşnudiye Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nde trafik denetimi gerçekleştirildi.

Denetimler sırasında üzerine plaka takılı olmayan ve yeni alındığı belirtilen motosiklet ekipler tarafından durduruldu.

“Bu beşinci oldu” dedi

Sürücü E.C.’nin yapılan alkol ölçümünde yasal sınırın üzerinde alkollü olduğu tespit edildi.

Cezai işlem uygulandığı sırada konuşan E.C., ehliyetini yeni aldığını belirterek, “Ne kadar ceza yazdıklarına şimdi bakacağız. Alkol de çıktı, yeni kullanmamıştım. Bu beşinci oldu” ifadelerini kullandı.

Ehliyetine el konuldu

Polis ekiplerince sürücüye farklı ihlallerden toplam 71 bin TL idari para cezası uygulanırken, ehliyetine de el konuldu.

Trafik ekiplerinin sürücülere yönelik denetimlerinin kent genelinde devam edeceği belirtildi.