Eskişehir’de araç sahipleri havalar ısınınca oraya akın etti!
Eskişehir’de havaların ısınmasıyla birlikte oto yıkamacılarda yoğunluk arttı. Yağışların ardından kirlenen araçlar nedeniyle işlerin geçen aylara göre iki kat yükseldiği belirtildi.
Eskişehir’de hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte oto yıkamacılarda hareketlilik yaşanıyor. Yağışlı günlerin ardından çamurlanan araçlar, işletmelere yoğun talep oluşturdu.
İşler iki katına çıktı
Oto yıkamacı Fahri Toğrul, son dönemde iş yoğunluğunun ciddi şekilde arttığını belirterek, “Geçen aylara göre işlerimiz iki kat arttı” dedi.
Profesyonel hizmet vurgusu
Araçların genellikle daha kirli ve bakımsız geldiğini ifade eden Toğrul, yanlış yıkama yöntemlerinin araç yüzeyine zarar verebildiğini, bu nedenle profesyonel temizlik ve bakımın önem taşıdığını söyledi.
Bir araç ortalama 45 dakikada yıkanıyor
Yoğunluk nedeniyle ekip çalışmasıyla hizmet verdiklerini belirten işletme sahipleri, bir aracın ortalama 45 dakikada temizlendiğini ifade etti. Müşterilerin ise bu süreçte günlük işlerini hallettiği belirtildi.