×

Eskişehir’de “dışlandım” diyerek çay ocağının camlarını kırmıştı: İşletme çalışanı konuştu

Eskişehir’de bir çay ocağının camlarını “dışlandığı” gerekçesiyle kırdığı iddia edilen şahıs hakkında işletme çalışanı Ali Yaşar Sönmez açıklama yaptı. Yaşananların yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını belirten Sönmez, “Herkese kapımız açıktır. Bu zamana kadar hiçbir müşterimiz ‘Ben buradan dışlandım’ demedi” dedi.

Olay, Odunpazarı ilçesi İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak üzerinde bulunan bir çay ocağında meydana geldi. İddiaya göre S.G. isimli şahıs, işletme tarafından dışlandığını öne sürerek çay ocağının camlarını kırdı. Olay sırasında alkollü olduğu belirtilen şahıs hakkında polis ekiplerince işlem yapıldı.

Olayın ardından kırılan çay ocağının camları yeniden takılırken, işletme çalışanı Ali Yaşar Sönmez yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

“DIŞLAMA YOK, YANLIŞ ANLAŞILMA VAR”

İşletmede herhangi bir dışlama yaşanmadığını belirten Sönmez, olayın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyledi.

Sönmez, olayın yaşandığı sırada şahsın oturmak istediği yerde başka bir müşterinin bulunduğunu belirterek, “Onun oturduğu yerde müşteri oturuyordu, kısa süreliğine kalkmıştı. O müşterimize sadece yan tarafa geçmesini rica ettik. Bu noktada dışlama yok. Oturmak istediği yerde başka birisi oturuyordu” dedi.

“HERKESE KAPIMIZ AÇIK”

İşletmenin tüm müşterilere açık olduğunu vurgulayan Sönmez, bugüne kadar benzer bir şikâyetle karşılaşmadıklarını ifade etti.

Sönmez, “Herkese kapımız açıktır. Bu zamana kadar hiçbir müşterimiz ‘Ben buradan dışlandım’ demedi. Herkesin bizden memnun olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

“TEHDİTLER HİÇ HOŞ DEĞİL”

Yaşanan olay sırasında kendisine yönelik tehditlerde bulunulduğunu da belirten Sönmez, konunun takip edilmesini istedi. Sönmez, “Boyun kesmek gibi tehditler hiç hoş değil. İnşallah polisimiz bu olayın peşini bırakmaz” ifadelerini kullandı. Olayla ilgili polis ekiplerinin başlattığı işlemin sürdüğü öğrenildi.