Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü, Tepebaşı İlçesi Batıkent Mahallesi Şehit Ali Usta Sokak’ta meydana gelen şebeke hattı arızası nedeniyle, 19 Ocak 2026 tarihinde saat 11:15 itibariyle basınç düşüklüğü ve su kesintisi yaşanabileceğini bildirildi. Yetkililer, onarım ve müdahale sürecinin devam ettiğini açıkladı.
Mahallede su kesintisi ve basınç düşüklüğü
Arıza nedeniyle bölge sakinlerinin su ihtiyacında aksamalar olabileceği belirtilirken, yetkililer vatandaşlardan gereksiz su kullanmamasını ve çalışmanın tamamlanmasını beklemelerini istedi.
Onarım çalışmaları sürüyor
Su idaresi ekipleri, hattaki arızayı gidermek için çalışmalara başlamış durumda. Yetkililer, kesinti ve basınç düşüklüğünün geçici olduğunu ve en kısa sürede normale dönmesinin hedeflendiğini vurguladı.