Kırmızı Şimşekler, Avusturya kampındaki 4’üncü hazırlık karşılaşmasında Macar Soproni VSE ekibi ile karşılaştı. 2-0 geriye düşen Es Es, beraberliği Abdülaziz ve Sezgin’in golleriyle elde etti
Devre geride kapattık
Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Eskişehirspor, kamp çalışmalarının yanında gün aşırı da hazırlık maçı oynuyor. Şimşeklerin dün akşamki rakibi Macar Soproni VSE ekibiydi. Maça şok bir golle başlayan Es Es, Gabor’un birinci dakikada attığı golle geriye düştü. Oyunda dengeyi yakalayan Eskişehirspor, 41’inci dakikada Erdelvi’nin golüne engel olamazken, devreyi 2-0 geride kapattı.
Kaptan skoru belirledi
İkinci yarıya oyuncu değişiklikleriyle başlayan Kırmızı Şimşekler, farkı indirip beraberliği yakalamak adına mücadele etti. Şimşekler, 73’üncü dakikada Abdülaziz Solmaz’ın golüyle durumu 2-1’e getirdi. Bu golden yalnızca 2 dakika sonra sahneye kaptan Sezgin Coşkun çıktı. Sezgin attığı golle skora dengeyi getirdi. Eskişehirspor, bu golden sonra galibiyet için saldırsa da bunda başarılı olamadı ve mücadele 2-2 sona erdi. (SS)