×

Enes de antrenmana çıktı

Sakatlığını atlatan Eskişehir Anadolu Spor Faaliyetleri’nin defans oyuncusu Enes Bağdemir, antrenmanlara yeniden başladı ve kendini iyi hissettiğini belirterek, bu hafta oynanacak Bornova maçında görev alabileceğini söyledi.

Nesine 3. Lig 4. Grup’ta mücadele Eskişehir Anadolu Spor Faaliyetleri A.Ş,’nin başarılı defans oyuncusu Enes Bağdemir, Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Dünü izinli geçiren Enes, bugün idmanlara başladı.

KENDİNİ İYİ HİSSEDİYOR

Anadolu, bu haftanın 2.antrenmannını saat 15.00’te Anadolu Üniversitesi içerisinde yer alan Anadolu Üniversitesi Sahası’nda gerçekleştirdi. Takım idmana tam kadro çıkarken sakatlığını atlatan Enes Bağdemir’de idmana katıldı. Kendini iyi hissettiğini söyleyen genç oyuncu, bu hafta oynanacak olan Bornova karşılaşmasında süre alabileceğini söyledi.