Spor İl Müdürlüğü tarafından açıklan basketbol kız yaz okullarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Akşam seanslarında gerçekleşen antrenmanlarda hem elit hem de yaz okuluna kayıt yaptıran sporcular birlikte çalışıyor.
Toplam 450 basketbolcu
Haftanın her gün çalışmalarını sürdüren basketbolcularda tempo düşmüyor. Antrenör Ozan Gençoğlu önderliğinde çalışan basketbolcular, önümüzdeki sezon için şimdiden hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenmanlarda hem elit sporcular hem de yaz okuluna kayıtlı olan 450 sporcu katılıyor. Böylelikle, elit sporcular yaz okulundaki basketbolculara deneyimlerini aktararak onlara basketbolu öğretiyor.
Bayram tatili bitti
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Basketbol Antrenörü Ozan Gençoğlan, basketbolcuların gösterdiği özveriden memnun olduğunu belirtti. Gençoğlan, “Antrenmanlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Sporcularımız bayram tatilinde dinlenme fırsatı buldu. Şimdi tempoyu biraz daha arttırıp onları yeni sezona hazırlayacağız. Yaz okulunda mücadele eden yetenekli sporcularımızı Gençlik Spor Kulübü’ne seçeceğiz” dedi.