Ancak finalde Göztepe’ye kaybeden Es Es ağır yara aldı. Şimdi herkesin kafasında aynı soru var ‘Bundan sonra ne olacak?’
Ünal iyi kadro kurdu
Geçtiğimiz yıl küme düşen Eskişehirspor, Başkan Halil Ünal’ın büyük çabasıyla oldukça iyi bir kadro kurdu. Birçok olumsuzluğa rağmen sürekli zirvede kalmayı başaran Es Es, ligin son haftalarında eline geçen şampiyonluk fırsatını değerlendiremedi ve ilk 2’ye giremedi. Şampiyonluk hedefine Play-Off’lar da ulaşmayı hedefleyen Es Es buna oldukça yaklaştı. Finalde Göztepe’ye kaybeden Şimşekler, Süper Lig’e yükselemedi.
Destek olmazsa olmaz
Büyük bir üzüntü yaşayan Eskişehirspor camiası kulübün geleceğine umutlu bakamıyor. Borç yüküyle TFF 1. Lig’de 2017-18 yılında da mücadele etmeye çalışacak olan Es Es’in nelerin bekleyeceği henüz netleştirilemiyor. Camianın beklentisi Eskişehirspor etrafında tüm siyasilerin birleşmesi ve kulübe maddi anlamda destek verilmesi… Başkan Halil Ünal’ın da önümüzdeki süreçte nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.