×

Bir şehrin kahramanı Metehan

Es Es’in gelecek vaat eden oyuncusu Metehan Altunbaş, Bursaspor karşılaşmasından önce de dikkatleri üzerine çekmişti

Eskişehirspor'daki performansı ile dikkatleri çekiyor
Eskişehirspor haberi: Son iki sezondur verilen yaşam mücadelesinde Metehan Altunbaş’ın üzerinde beklenti artmaya başlamıştı. U-16’da takım kaptanlığı yapan, zaman zaman U-17 ve U-19’larda forma giyen Metehan, A takıma kadar yükselme başarısı gösterdi. İlk olarak 26 Eylül 2018 yılında Eskişehirspor’u Ziraat Türkiye Kupası’nda Erbaaspor ile oynadığı maçta A takım formasını üzerine geçiren Metehan, tarihe geçmişti.

Önce Erbaa, sonra İstanbul
Tarihler 28 Ekim 2018’i gösterdiğinde ise Metehan Altunbaş, Eskişehirspor’un ligde İstanbulspor ile oynandığı karşılaşmasında forma giymenin gururunu yaşadı. Genç futbolcu, Eskişehirspor tarihine geçerek büyük bir mutluluk yaşadı. Metehan, İstanbulspor karşılaşmasından hemen 2 gün önce ise Eskişehirspor U-16 takımının maçında mücadele etmişti. Bu olay da hafızlarda hala yer ediniyor.

Tarihe geçti
Es Es’in gelecek vaat eden oyuncusu Metehan Altunbaş, 2019-2020 sezonunda ilk kez Bursaspor karşılaşmasında forma giydi. 2 Şubat 2020’de Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı’nda oynanan maçın 59’uncu dakikasında oyuna giren Metehan, dakika 73’de tarihe geçen golü attı. Takipçiliğini konuşturan genç yıldız, fileleri topla buluşturdu ve Eskişehirspor’un Bursa’daki zaferinin kahramanı oldu.