×

Bilecik’te çamaşır suyu içen çocuk hastaneye kaldırıldı!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde evde çamaşır suyu içtiği belirlenen 2 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerde çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bilecik’in Bozüyük ilçesi İçköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 2 yaşındaki Mir Ali Ç., evde bulunduğu sırada masa üzerinde bırakılan çamaşır suyundan içti. Durumu fark eden aile, çocuğu vakit kaybetmeden Bozüyük İlçe Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Hastanede müdahale edildi

Hastanede yapılan ilk kontrollerde küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Sağlık ekiplerinin tedbir amaçlı gözlem ve müdahalesinin sürdüğü öğrenildi.

Aile hastanede ifade verdi

Olay sonrası çocuğun annesi Gülcan Ç.’nin hastanede ifadesinin alındığı ve herhangi bir şikâyetçi ya da davacı olmadığını beyan ettiği belirtildi.

İnceleme başlatıldı

Yetkililer olayla ilgili inceleme başlatırken, ev içi temizlik malzemelerinin çocukların erişemeyeceği alanlarda bulundurulması gerektiği bir kez daha gündeme geldi.