×

Bakan Eroğlu, Eskişehir için imzayı attı 

Eskişehir Borabey Göleti için Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu kararı kendisine sunulduğu gün imzaladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatıyla Eskişehir Emirceoğlu (Borabey) Göletleri Sulamaları Projesinin kamulaştırma işlemlerine başlanıyor. 

Borabey Göletleri Sulamaları Projesinin kamulaştırma işlemlerinin yapılabilmesi maksadıyla gerekli kamu yararı kararı için düzenleme, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kendisine sunulduğu gün imzalandı. Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından kamulaştırma yapılabilmesi için olur verilen Borabey Göletleri Sulamaları Projesinin hizmete açılması ile 4 bin 470 dekar araziye su temin edilecek.