Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün açtığı atletizm yaz okulunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Ekip geçtiğimiz gün Vadişehir’de bulunan Ş. İsmail Tetik Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda çalıştı.
215 sporcu var
Spor İl Müdürlüğü tarafından açılan spor yaz okullarında en çok ilgiyi gören branşların başında gelen atletizmde antrenman sıcak yaz günlerinde rağmen aralıksız sürüyor. Şehit İsmail Tetik Anadolu Lisesi’nin Spor Salonu’nda çalışan ekipte sporcular antrenörlerin gözüne girmek istiyor. 215 kayıtlı sporcu eylül ayının sonuna kadar antrenmanlarını sürdürmeye devam edecek.
Azimle çalışıyorlar
Çalışmalar hakkında bilgi veren Antrenör Tayyar Derici, sporcuların antrenmanda gösterdikleri azimden dolayı çok memnun. Sporcularını öven Derici, “Okulların kapanmasıyla birlikte çalışmalara başlamıştık. Önemli bir mesafe kat ettik. Haftanın 3 günü çalışıyoruz. Yetenekli isimlere lisans çıkartacağız. Ama şunu söylemeyelim çocuklarımız çok azimliler. Bu durum bizi çok memnun ediyor” dedi.