Anadolu Üniversitesi, 2025-2026 Akademik Yılı Bahar Dönemi ara sınavları kapsamında öğrencilere yönelik destek uygulamasını sürdürüyor. Rektör Yusuf Adıgüzel’in destekleriyle hayata geçirilen uygulama kapsamında, 6-9 Nisan tarihleri arasında 24 saat açık kütüphanede ders çalışan öğrencilere çorba, çay ve kahve ikram edilecek.
İkramlar her gün 21.00 ile 23.00 saatleri arasında, geçtiğimiz dönemde hizmete açılan Anadolu Kafe’de gerçekleştirilecek.
7/24 Açık kütüphane imkanı
Üniversite bünyesindeki kütüphane ise 7 gün 24 saat açık olmasıyla dikkat çekiyor. Modern ve teknolojik altyapıya sahip çalışma alanları, sessiz ortamı ve zengin kaynak çeşitliliği sayesinde öğrenciler sınav döneminde verimli bir şekilde ders çalışma imkânı buluyor.