×

Alper yıldızlaştı

Eskişehirspor'un genç yıldızı Alper Potuk, Fenerbahçe karşısında yine futbolu ile göz kamaştırdı. Yıldız futbolcuyu maç sonrası taraftarlar yine bağrı

Eskişehirspor’un genç yıldızı Alper Potuk, Fenerbahçe karşısında yine futbolu ile göz kamaştırdı. Yıldız futbolcuyu maç sonrası taraftarlar yine bağrına bastı
Sertliğe rağmen yılmadı
Son yıllarda Eskişehirspor’un en gözde futbolcularından biri olmayı başaran Alper, Fenerbahçe maçında da hünerlerini sergiledi. Orta sahanın gerek ofansif gerekse defansif bölgelerinde üstlendiği rolü en iyi şekilde yerine getiren yıldız futbolcu, rakip oyuncular tarafından sürekli düşürüldü. Kendisine karşı oynanan sert futbola rağmen yılmayan Alper, özellikle ikinci yarı daha çok oyuna ağırlığını koydu.
“Gitme ne olur”
Adı sürekli Galatasaray ve Trabzonspor ile anılan Alper’i taraftar bırakmayacak. Maç öncesi ve maç sonrası yıldız futbolcuyu tribünlere çağıran Kırmızı Siyahlı taraftarlar Alper’in takımdan ayrılmasına hiç sıcak bakmıyor. Minik bir Alper hayranı hazırladığı pankart ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Minik taraftarın hazırladığı pankartta, ‘Seni seziyoruz Alper abi gitme ne olur’ yazıyordu. (SS)
 
 
 
(Bize mesaj ve ihbarda bulunmak için, sitenin üst ve alt kısmında bulunan mesaj gönder bölümünü kullanabilirsiniz. Herhangi bir haber ya da köşeye yorum yapmak için ise haberin altında bulunan mesaj bölümünü doldurmanız yeterli olacaktır)