Transferin göz bebeği olan ve kulüpleri peşinden koşturan Alper Potuk yine gündeme bomba gibi oturdu. Genç yıldıza Fenerbahçe’nin ardından Trabzonspor’da talip oldu. Karadeniz ekibi Es Es yönetimine farklı teklifler sunmaya hazırlanıyor.
TRABZON TALİP
Süper Ligin bitiminin ardından Eskişehirspor’lu futbolculara transfer teklifleri gelmeye başladı. Kırmızı Siyahlı takımda transferin göz bebeği olan Alper Potuk yine gündeme oturdu. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin peşinden koştuğu, kulüplerin anlaşma sağladığı genç yıldız, kendisine verilen parada anlaşamayarak takıma geri dönmüştü. Potuk’a şimdi de Karadeniz temsilcisi Trabzonspor talip oldu. Trabzonspor genç futbolcu için kesenin ağzını açacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.
KESENİN AĞZINI AÇACAKLAR
Teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla istediği Alper Potuk için Eskişehirspor’la zaman kaybetmeden görüşmelerin başlayacağı kaydedildi. Halil Ünal’dan daha önce bu transfer için öncelik sözü alan Bordo-Mavililer’in, kesenin ağzını açacağı bildirildi. Bu arada Glowacki’yle yolları ayıran Karadeniz ekibinin, bir stoperle kadrosunu güçlendireceği ifade edildi. Bilindiği gibi Bordo-Mavililer’in kadrosunda stoper olarak sadece Mustafa Yumlu ve Giray Kaçar bulunuyor.
TAKAS GÜNDEMDE
Trabzonspor Alper’i renklerine katabilmek için çeşitli tekliflerle Es Es yönetiminin kapısını çalacak. Teknik Direktör Ersun Yanal Trabzonspor’un başındayken getirdiği Alanzinho Alper takasını öncelik olarak gösteren Trabzonspor yönetimi, ikinci alternatif olarak Alper karşılığında Sapara ve Vittek’i Eskişehirspor’a vermeyi düşünüyor. Kırmızı Siyahlı yönetimin ise bu duruma sıcak baktığı gelen bilgiler arasında yer aldı.