×

Ahmet Ataç: “Erdal Şahbaz’ın meclis üyeliğini sürdürmesini isterim”

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Erdal Şahbaz'ın istifasına ilişkin ilk kez konuştu.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, son günlerde Eskişehir gündemini meşgul eden Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Erdal Şahbaz’ın istifası hakkında sessizliğini bozdu. Başkan Ataç, Şahbaz'ın görevden ayrılma nedenine açıklık getirirken, aralarında herhangi bir tartışma yaşanmadığını vurguladı. Ataç ayrıca, yurt dışında bulunan Şahbaz'a yönelik önemli bir çağrıda bulunarak, Meclis üyeliği görevi hakkındaki beklentisini dile getirdi.

MECLİS ÜYELİĞİNİ SÜRDÜRMESİNİ İSTERİM

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyesi Erdal Şahbaz’ın istifası hakkında konuşan Başkan Ataç, şunları söyledi: “Bu tür şeyler aile arasında olabilir. Erdal Şahbaz yıllardır benim sevdiğim bir kardeşimdir. Önü de açıldı, Meclis üyesi oldu. Ama iş adamlığı ile belediye çalışmaları biraz örtüşmüyor. Yadırgamalar oluyor. Bu tabii ki kendi kararıdır. Meclis üyeliğinden henüz istifa etmedi, Başkan Yardımcılığından ayrıldı. Kendisi şu anda yurt dışında. Döndüğünde tekrar oturup, konuşuruz. Onun isteği öyleyse, ısrar ediyorsa, yapacağım bir şey olmaz ama ben Meclis üyeliğini sürdürmesini isterim. Aramızda bir tartışma olmadı.”