×

Afyonkarahisar'da yarın elektrikler kesilecek (21 Temmuz 2025)

Afyonkarahisar’da 21 Temmuz Pazartesi günü şebeke çalışmaları nedeniyle Sandıklı, İhsaniye, Sinanpaşa ve Merkez ilçelerine bağlı birçok mahallede saatler sürecek elektrik kesintileri uygulanacak.

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ), 21 Temmuz 2025 Pazartesi günü Afyonkarahisar genelinde planlı bakım, onarım ve şebeke yenileme çalışmaları kapsamında birçok mahalle ve sokakta elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Sandıklı ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi’nde Emre Sokak ve Nalyolu Küme Evler'de 09.30-17.30 saatleri arasında kesinti yaşanacak.
Merkez ilçedeki Sadıkbey Mahallesi'nin bazı sokakları ise 09.30-16.30 arasında elektriksiz kalacak.

İhsaniye ilçesine bağlı Bozhüyük köyünün bazı sokaklarında 09.00-16.00 saatleri arasında,
Sinanpaşa Karacaören Köyü’nde ise 09.00-16.00 arasında kesinti uygulanacak.

Ayrıca Merkez ilçeye bağlı Sülümenli Kasabası’nın Zafer, Altındağ, Cumhuriyet, İstiklal ve Ulucami mahalleleri ile özel trafolu müşteri bölgelerinde 09.00-17.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Çayırbağ Kasabası’nın Ali Çetinkaya, Fatih ve Uğur mahallelerinin bazı sokaklarında da sabah 09.00’da başlayacak kesinti, mahalleye göre 12.00 veya 17.00’ye kadar sürecek.

OEDAŞ, çalışmaların planlanandan erken tamamlanması halinde elektriğin belirtilen saatten önce verilebileceğini açıkladı. Vatandaşların tedbirli olmaları istendi.