×

A Milliler Eskişehir’e geliyor

6 Ekim'de Eskişehir’de İzlanda ve 9 Ekim'de deplasmanda Finlandiya ile mücadele edecek olan A Milli Takım, yarın Eskişehir’e gelecek.

Lucescu yarın aksam 18.15’de basın toplantısı düzenleyecek.
 
Antalya’da toplandılar
Antalya’da önceki gün toplanarak 6 Ekim Cuma günü Eskişehir’de oynayacağı İzlanda maçı hazırlıklarına başlayan A Milli takımda, yapılan ilk antrenmana, kulübü Fortuna Düsseldorf'un maç kadrosunda yer alan Kaan Ayhan ile uçakları daha sonraki saatlerde Antalya'ya inecek Hakan Çalhanoğlu ve Enes Ünal katılmadı.
 
Ali Dürüst de takip etti
Diğer taraftan Pazar günü müsabaka oynayan futbolcular rejenerasyon çalışması ile idmanı tamamlarken, diğer futbolcular 1 saat 20 dakika süren bir antrenman yaptı. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst de çalışmayı takip etti. A Milli Takım, dün saat 18.30'da Sentido Zeynep Resort'un sahasında yaptığı idman ile İzlanda ve Finlandiya maçlarının hazırlıklarını sürdürdü.