Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2 haftadır yaşanılan puan kayıplarına rağmen takımından memnun. Teknik patron takımının son maçlarda gösterdiği performansı beğendiğini söyleyerek gelecek adına umutlu olduğunu söyledi
Üzüntü yaşanıyor
Karabükspor karşında alınan 0-0’lık beraberliğin ardından Avrupa Kupaları hedefinde yara alan Eskişehirspor’da bu puan kaybının üzüntüsü yaşanıyor. Rakibi karşısında birçok gol pozisyonlarını değerlendirmeyen ve taraftarı önünde altın değerinde 3 puan kaybeden Kırmızı Şimşekler bu maçı bir an önce unutup ligde 2 hafta üst üste deplasmanda oynayacağı karşılaşmalara konsantre olmak istiyor.
Performanstan memnun
Takımının Trabzonspor ve Kardemir Karabükspor karşısında oynadığı futboldan memnun olduğunu söyleyen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, futbolcularından bu maçı unutmalarını istiyor. Her iki maçta da gösterilen performanstan ötürü takımından umutlu olduğunu belirten Sağlam, oyuncuları ile terapi kurarak ligin sonunda hedefledikleri yerde olacaklarını ve bunu başarabilecek güce sahip olduklarını oyuncularına aşılıyor.