Yönetim toplandı
Lige verilen milli arada Eskişehirspor, Antalya’nın Side ilçesinde kamp yapmayı planlıyordu. Ancak Eskişehirspor yönetimi geçtiğimiz akşam yapılan yönetim kurulu toplantısında Antalya kampı iptal edildi. Yöneticilerin birçoğu Eskişehir’de havaların şu an iyi gittiğini kar ve yağmurun yağmadığını belirterek çalışmaların burada devam etmesi yönünde görüş bildirdi.
Aybaba kabul etti
Bazı yöneticilerin ise takımın bu kötü gidişatta Antalya’ya giderek kamp yapmasının hoş olmayacağı yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. Yönetimin, teknik heyeti arayarak, şehirde oluşan baskı nedeniyle kampın gidilmemesi gerektiğini söyledi. Teknik Direktör Samet Aybaba’nın da yönetime olumlu cevap verdiği belirtildi.
Hazırlıklar tesislerde
Eskişehirspor, 2 Nisan Cumartesi günü oynayacağı Galatasaray karşılaşmasına Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde sürdürecek. Teknik heyetin kampın iptal olmasının ardından Eskişehir’de hazırlık maçı yapılması için girişimlere başlayacağı öğrenildi. Bu hazırlık maçının kiminle olacağı ilerleyen günlerde belli olacak.