ZTK Ziraat Türkiye Kupası finali Eskişehir'de mi oynanacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç ZTK Ziraat Türkiye Kupası finali Eskişehir'de mi oynanacak?
A
a

Eskişehir, ZTK Ziraat Türkiye Kupası finali heyecanı yaşayabilecek mi? Yarı final ikinci maçlarının oynandığı ZTK Ziraat Türkiye Kupası finali için ev sahibi hangi şehir olacak sorusu sorulmaya başlandı. Final için ortaya atılan Eskişehir iddiası ise spor gündemini salladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'in ev sahibi olduğu futbol maçları hep şölen havasında geçiyor ve tüm Türkiye hatta milli maçlarda dünya bile Eskişehirli taraftarı konuşuyor. Her ne kadar TFF bu potansiyeli yeteri kadar kullanamasa da ZTK Ziraat Türkiye Kupası finali için ortaya öyle bir iddia atıldı ki Eskişehirli futbolseverleri mutlu edecek cinsten. Eskişehirli spor yazarı Yağız Sabuncuoğlu'nun sosyal medyadan yazdığı özel haberine göre Türkiye Kupası finali 11 Haziran'da Eskişehir'de oynanacak. Sabuncuoğlu Twitter'da şu mesajı paylaştı; TFF, Türkiye Kupası finalini 11 Haziran tarihinde Eskişehir’de oynatmayı planlıyor.
 

İLK FİNALİST FENERBAHÇE

Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor'u 3-0 yendi ve ilk finalist oldu. Sarı lacivertliler tarihinde 18. kez, son 19 sezonda ise 9. kez Türkiye Kupası finaline yükselmeyi başardı. Sarı lacivertlilerin finaldeki rakibi Ankaragücü - Başakşehir maçının galibi olacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi