Zihni Çalışkan'dan jet yalanlama

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zihni Çalışkan'dan jet yalanlama
A
a

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Habertürk'te yayınlanan röportajdaki "termik santral" kısmını yalanladı, "böyle bir cümle kullanmadım" dedi

Sütiş Eskişehir
BÖYLE BİR BEYANATIM OLMADI!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Eskişehir’e gelip izlenimlerini kaleme almıştı…
Yazının bir bölümünde AK Parti il başkanı Zihni Çalışkan’ın, ağzından şu görüşlere yer verdi:
-Kente hükümet 21 milyar lira yatırım yaptı! Eskişehir kömür rezervinde ikinci sırada ama biz termik santral yapıp bunu kullanamıyoruz!
…/…
Çalışkan’ın bu sözlerini biz de köşemize aldık ve eleştirdik!
AK Parti il başkanı Zihni Çalışkan aradı, ilk sözleri “yalan kesinlikle yalan” oldu. Çalışkan şu açıklamayı yaptı:
-Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, bizi ziyaret etti, çeşitli konularda görüştük. Kömür konusuna da değindik. Ancak ben yazıda geçtiği gibi bir cümle  asla kullanmadım. Bu doğru değil. Zaten Sarıkaya’yı aradım ondan da düzeltme yapmasını istedim. Gerekli düzeltmeyi yapacak…

 
Kaynak : ALİ BAŞ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Alpulu çiftçi 20 Mart 2019 00:40

Muharrem Sarıkaya, yılların gazetecisidir. Röportaj yapmadığı lider ve siyasetçi yoktur. Gazeteciliğin piridir. Ne konuşulduğunu ne yazdığını çok iyi bilir. 35 yıldır yazılarını severek okuduğum temiz dürüst kalmış bir gazetecidir. Tabi, akp il başkanının yaşı ne ki bilmez tanımaz. Muharrem, Türkiye'yi dolaşıyor seçim nabzını tutuyor. Eskişehir'de görüşmeyi kabul eden ,seçime giren bütün parti yetkilileri ve adaylarla görüştü. Ses kayıtları aldı. Eskişehir röportajları Haber Türk'te yayınlanınca sesi çıkmadı başkan efendinin. Ne zaman ki yerel basında çıktı ne yapacağını şaşırdı.Sıkışınca Her zaman yaptıkları gibi, söylediklerini İNKAR etti. Sözlerini tartmayan, ne konuştuğunu bilmeyen bu yeni yetme siyesetçi takımını da bu millet seçimlerde elbette yok sayacaktır. Yorumcu arkadaşımızın da davetini kırma .Alpu'ya bekliyorlar.

0 1 Cevap Yaz
Sade Vatandaş 19 Mart 2019 14:26

Zihni başkanım, termik santralin faydalarını bilseniz böyle konuşmazdınız. İklim değişecek Antaya gibi olacak, turistler gelecek, Isparta gibi gül yetiştireceğiz. Çok para kazanacağız. Lütfen muhalefet gibi engel olmayın. Bana inanmıyorsanız Alpu'ya bekleriz, Rafet Demirtaş anlatsın. Başkanım unutmadan, çizmelerinizi giymeyi unutmayın, Alpu diz boyu çamur.

3 2 Cevap Yaz
erhan 19 Mart 2019 14:15

yalnız yalanlama "termik santral istemiyoruz" değil, sadece "o cümleyi kullanmadım" şeklinde. acaba nasıl bir cümle kullanılmış?

2 4 Cevap Yaz
tabi tabi 19 Mart 2019 13:35

bakalım habertürk de bu yalanlamayı açıklayacak mı yoksa sadece eskişehir'de yerel bir yalanlama mı göreceğiz.

2 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi