Zeybekci de "Eskişehir" dedi!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zeybekci de "Eskişehir" dedi!
A
a

AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "cazibe merkezi" iller arasında Eskişehir'in de olduğunu söyledi

Sütiş Eskişehir
Yerel seçimler yaklaşırken, tüm partilerin adaylarından Eskişehir'e övgüler gelmeye devam ediyor.
Bugün de AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Genç Liderler Zirvesi'nde yaptığı konuşmada Eskişehir'e değindi ve "cazibe merkezi" şehirlerden biri olarak gösterdi.
Zeybekci konuşmasında şunları söyledi:
"2004 yılında Denizli Belediye Başkanı olduğunda Denizli’ye alt yapı, sosyal alanlar gibi eksikliklerden dolayı uzman üst düzey kimseyi transfer edemediğine dikkat çeken Zeybekci, “Şimdi Denizli cazibe haline geldi. Belirli iller çıkıyor. Denizli, Antalya, İstanbul, Antep Eskişehir, Kütahya. Dünya markalarıyla dünya tüketim pazarlarına girerken, denetimlerden geçer. Şehirler de aynı. Şehirler de denetimden geçerler, yatırımcı kuruluşlar tarafından. Katı atık. Çöpleri toplayıp şehrin herhangi bir yerinde boşaltıp sırtını dönmek gitmek mi? Atık suyun yüzde kaçını artırarak veriyor veya yüzde kaçını denizlere, vadilere atıyor, ona bakarlar. Musluktan akan içme suyunun içilip içilmediğine bakarlar. Devasa şirketler derler ki, bir şehre giderken ben bin, 2 bin kişilik etkinlik düzenlediğimde yeterince otel var mı, spor yapabileceği alanlar var mı?"

 
Kaynak : Anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi