Zeki Müren şarkılarla anılacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zeki Müren şarkılarla anılacak
A
a

Sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat alanında çalışmalara destek veren Limak Vakfı tarafından kurulan Limak Filarmoni Orkestrası, büyük beğeni toplayan Zeki Müren konserlerini Eskişehir’de gerçekleştirecek.

Sütiş Eskişehir
Dünyanın en önemli tenorları arasında gösterilen Murat Karahan’ın sanat yönetmenliğindeki orkestranın şefliğini ise yine Rengim Gökmen üstlenecek.

Murat Karahan düzenlenecek konserlerde Zeki Müren’in hafızalardan çıkmayan “Şimdi Uzaklardasın”, “Elbet Birgün Buluşacağız” ve “Yaralı Gönül” gibi onlarca parçasını seslendirecek. 8 Ocak Pazartesi günü Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek konserde, Zeki Müren’in en sevilen şarkıları bambaşka bir yorumla izleyicilerle buluşacak.

Opera ve klasik müzik alanında Türkiye’nin çok ciddi bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Murat Karahan, “Ülkemizdeki klasik müzik ve çok sesli müzik izleyicisi oranını artırmak ve bu zenginliği çok daha geniş kitlelere yaymak hedefiyle yola çıktık. Limak Filarmoni Orkestrası gün gelecek dünyaca ünlü Orkestra Şefi Barenboim’i getirip Şostakokoviç de çalacak, Zeki Müren şarkılarını da yorumlayacak. Evrensel müziğe kendi yerli ezgilerimizle katkıda bulunacağız” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi