Zafer Kalkınma Ajansı Yetkilileri Şuhut’Ta Projeleri Yerinde İnceledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zafer Kalkınma Ajansı Yetkilileri Şuhut’Ta Projeleri Yerinde İnceledi
A
a

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz Ve Afyonkarahisar Zafer Kalkınma Ajansı Koordinatörü Vahit Akyol Şuhut İlçesinde Devam Eden Proje Ve Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Veli Oğuz ve Afyonkarahisar Koordinatörü Vahit Akyol Şuhut ilçesinde devam eden proje ve çalışmaları yerinde inceledi.
Genel Sekreter Veli Oğuz ve Afyonkarahisar Koordinatörü Vahit Akyol’a, Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Yassıkaya, Şuhut İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Alaçam ve Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi Ali Altan eşlik etti.
İlçede yapımı devam eden tarihi Hamza Paşa Hamamını ziyaret eden heyet, burada bilgiler edindi. Akabinde Büyük Taarruz’un başladığı Atatürk Evi’ni ziyaret ederek, Rehber Habip Akalın mihmandarlığında burada yaşanan tarihi önem hakkında bilgiler aldı. Keşkek Evi projesi ile ilgili incelemelerin ardından ise günün anlam ve önemine binaen hatıra fotoğrafı çekildi.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi