Zafer Bayramı’na yakışan sergi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Zafer Bayramı’na yakışan sergi
A
a

Tepebaşı Belediyesi’nin cumhuriyet, demokrasi ve şehitler anısına hazırladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı kapsamında üç alışveriş merkezi’nde (AVM) sergi açıldı. 

Sütiş Eskişehir
Özdilek ve NeoPlus AVM’de “Şehitler ve Demokrasi” konulu fotoğraf sergisi yer alırken, Espark AVM’de “Atila Özer Arşivinden Atatürk Karikatürleri Sergisi” Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve Atila Özer’in eşi Vicdan Bulunmaz Özer’in katılımıyla açıldı.

City Band Eskişehir’in çaldığı coşkulu marşlar ile başlayan programa AVM’yi gezmeye gelen vatandaşlar Türk Bayrakları ve alkışlarla eşlik etti. Başkan Ahmet Ataç yaptığı açılış konuşmasına, “15 Temmuz’dan sonra bu bayramların ve özellikle Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymeti bir kez daha anlaşılmıştır. Bu ülkenin başka türlü bir yönetime değil, Mustafa Kemal’in ilkeleri olan laik, çağdaş ve demokratik bir yönetime ihtiyacı vardır. Tek lider, tek Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bugün Anadolu’nun kurtuluş günüdür. Bu bayramı en güzel şekilde kutluyoruz” şeklinde konuştu.



CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise, “Bayram Eskişehir’e yakışır şekilde kutlanıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün ve aziz şehitlerimizim önünde laik Cumhuriyeti yaşatma sözü veriyoruz. Bayramınız kutlu olsun” açıklamalarında bulundu.

Marşlar eşliğinde gerçekleşen sergi açılışı sonrası Atatürk konulu karikatürlere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Kaynak : İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi