Yurt dışına kargo ile ilaç gönderimi yapılır mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yurt dışına kargo ile ilaç gönderimi yapılır mı?
A
a

Yurt dışına kargo ile ilaç gönderilebilir mi? Kargo ile uluslararası ilaç gönderimi sağlanabilir mi? Tüm bu soruların yanıtları haberimizde...

Sütiş Eskişehir
Yurt dışına ilaç taşımacılığı olarak alıcı tarafından varış ülke gümrüğünde ilaç için neden alındığı sorgulanmaktadır. İlaca ait Türkiye'den hazırlanmış olan reçeteler yurtdışı gümrüğünde kabul görmeyebilir bu nedenle ilaç gümrükten geçme ve Gönderildiği ülkeye iade edilir. Yurt dışı kargo olarak ilaç gönderebilmek için şirketimizle bulunmuş olduğunuz ilden 0215414410 veya 02324251205 numaralı telefonlarımızdan bağlantı kurabilirsiniz.

Yurtdışına ilaç gönderimi için, yapılacak ilacın yurtdışına ait reçetesi ve prospektüsünün eksiksiz teslim edilmesi gereklidir. Yurtdışın da gümrükten alıcı için doktor raporu sağlık raporu ve diğer evraklar istenebilir. Yurtdışına ilaç gönderimi için Türkiye'den çıkışı yasak olmamakla beraber Yurtdışı gümrük prosedürlerinin bu konuda sıkı olması alıcıya ait doktor raporu reçete sosyal sağlık bilgileri ve ilaç kullanma nedenleri talep edilir.

Malzeme ilgili bilgiler eksiksiz teslim edilse bile gümrük tarafından serbest bırakılmayıp iade edilebilir.



 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi