Ahmet Ataç 15 02 2024

Yüksek hızlı tren seferleri durdu

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yüksek hızlı tren seferleri durdu
A
a

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Kocaeli Körfez-Gebze istasyonları arası, aşırı yağışın sele dönüşerek taşıdığı teressubatla demiryolu hattı üzerinden taşması nedeniyle geçici olarak tren trafiğine kapatıldı.

Sütiş Eskişehir
TCDD Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kocaeli’nin Körfez-Gebze YHT istasyonlarının 61-65. kilometrelerinde aşırı yağışın sele dönüşerek taşıdığı teressubatla demiryolu hattı üzerinden taşması nedeniyle saat 19.00'dan itibaren hat geçici olarak tren trafiğine kapatıldı.

Kapanan demiryolu hattının yeniden açılması için çalışmalara başlandı.

Söz konusu demiryolu hattının kapanması nedeniyle Ankara'dan saat 16.45, 18.20 ve 19.20’de Pendik'e hareket eden YHT yolcuları ile Konya'dan saat 17.45'te Pendik'e hareket eden YHT yolcuları, İzmit-Pendik arasında otobüslerle taşındı.

Pendik'ten saat 19.35 kalkışlı olup, Ankara yönüne giden YHT yolcuları, Pendik-İzmit arasında otobüslerle aktarıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Serdar 29 Temmuz 2018 00:08

Yht hatlarında raylar gözden geçirilmelidir. Eski mavi trenlerin vagonları gibi iyice sallanmaya başladı...

0 1 Cevap Yaz
Teressubat 28 Temmuz 2018 16:33

Türk Dil Kurumunun sözlüğünde bile yazılı olmayan "teressubat" sözcüğünü tercih ettiğinize göre işler yine ters gitmiş...

2 3 Cevap Yaz
Ali Fahri Altuneli

61xyasindayim, Türkçem de iyidir, dagarcigim genistir.. Bu sözcügü ilk kez duyuyorum.. Böyle anlasilmaz Arapça sözcükler kullananlari kiniyorum..

0 2
cire

malesef rezillik diz botuydu otrebdeydim ve okadar basit ve kolay olmadi.. ac kaldik usuduk gece 3 -3.30 gibi eve varabildik. tej kelumeylen skandal ve rezillikti...utanmadan istiyen bilrtlerini itade edebilir gibi ahlajsiz bur teklif yapildi . Zaten eski sehurden sonra kaplumbafa adimlarina donuseb aldigi parayi hak etmeyen bur sisten ..daha cok yapilmasi gereken vsr.. Yarim is abliyacaginiz.

0 0
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi