Yukarı Söğütönü Mahallesi isyan etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yukarı Söğütönü Mahallesi isyan etti
A
a

Yukarısöğütönü Mahallesi'nde 13 Mart 2018 tarihinden itibaren İnternet ve telefon hizmetinden   yararlanamayan vatandaşlar, Eskişehir Türk Telekom Müdürlüğüne defalarca bu şikayetlerini dile getirmelerine rağmen muhatap bulamıyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Türk Telekom Müdürlüğü Yukarısöğütönü mahalle sakinlerini isyan ettirdi. 13 Mart 2018 tarihinden itibaren internet ve telefonların kesik olduğunu  defalarca  arızayı bildirmelerine karşı yetkililerin ilgisizliği ile karşılaştıklarını ifade eden vatandaşlar, " Kaç aydır Türk Telekomu aramamıza rağmen sistem arıza kaydı açıp, sonrasında kayıttan düşürüyorlar. 'Arıza giderildi', 'bizde arıza gözükmüyor' diye  birde bizle dalga geçer gibi cevap veriyorlar.

HİZMET YOK AMA ÜCRET ALIYORLAR!
Üstüne üstelik alamadığımız hizmetin faturasını bize yansıtarak utanmadan  ücret talebinde bulunuyorlar. 4 aydır Yukarısöğütönü Mahallesi'nde İnternet ve telefon yok. Sesimizi duyan da yok. Sonradan kendimiz araştırdık ki kablolar yanmış, bu arızanın giderilmesi için  mahalleye 1-2 direk dikilmesi gerekiyormuş. Fakat yetkililerin ilgisizliği, hizmet etmeme anlayışı bu arızanın sümen altına alınmasına sebep olmuş. 4 aydır 1 direk nasıl dikilmez?  Şimdi  Yukarısöğütönü Mahallesi'nde internet arızasının olmadığını beyan eden Türk Telekom Müdürlüğüne arızanın olduğu direği de fotoğraflayarak siz basın mensupları aracılığı ile paylaşıyoruz." Bakalım şimdi nasıl bir  bahane üretecekler? Ulaştırma,Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımızdan da  tüketiciyi keriz yerine koyan yetkilisi olduğu kurumun imajını zedeleyen, vatandaşı mağdur eden kişileri dikkate almalarını rica ediyoruz" açıklamasında bulundular.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi