Yücel İldiz ile Erkan Zengin arasında büyük restleşme!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yücel İldiz ile Erkan Zengin arasında büyük restleşme!
A
a

Eskişehirspor'da yaşanan Erkan Zengin ayrılığının ardında müthiş bir rest olayının olduğu ortaya çıktı. Fanatik Gazetesi Yücel İldiz ile Erkan Zengin arasında büyük bir gerilimin olduğunu iddia etti. İşte detaylar…

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor’da Teknik direktör Yücel İldiz ve Kaptan Erkan Zengin arasında kaldığı öğrenilen Eskişehirspor yönetiminin, kararı Erkan Zengin ile yolları ayırmaktan yana kullandığı iddia ediliyor.

Eskişehirspor’da Kaptan Erkan Zengin ile yolların ayrılmasının arkasında, yönetime takımla ilgili ayrıntılı bir rapor veren ve ardından istifa kararı alan Teknik direktör Yücel İldiz’in olduğu belirtildi.

Fanatik Gazetesi’nin haberine göre; Teknik direktör Yücel İldiz ile göreve geldiği günden bu yana sorunlar yaşayan ve pek çok kez karşı karşıya gelen Erkan Zengin, cumartesi günkü İstanbulspor yenilgisinin ardından isyan bayrağını açtı. İddiaya göre, stoper Felix'in 64. dakikada oyundan alınmasına tepki gösteren ve maç sonunda soyunma odasında hocası Yücel İldiz ile tartışan Erkan Zengin, ayrılık kararı verdi. Başkan Halil Ünal dün akşam Erkan'ı ikna ederken, teknik direktör İldiz'in bugün yönetime rest çekip "Ya Erkan ya ben! Bu şartlar altında idmana çıkmıyorum ve basın toplantısı düzenleyip ayrılıyorum" sözleri ipleri tamamen koparttı. Erkan'ın "Bu şekilde olmayacak. Kararım kesin. Kulübün menfaatleri için gitmek istiyorum" dediği öğrenilirken, İstanbulspor maçı sonrası, görevi bırakma kararı alan Teknik direktör Yücel İldiz’i, kalması için ikna etmeye çalışan Başkan Halil Ünal, tecrübeli teknik adamın hazırladığı raporu da göz önüne alarak, İldiz’in kalmasını ve Erkan Zengin ile yolların ayrılmasına karar verdiği ortaya çıktı.

Yücel İldiz istifadan döndü!

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Selçuk Kaya 23 Ocak 2018 13:07

Yiyin birbirinizi yiyinnnn.....

5 0 Cevap Yaz
Fikret doğancı 23 Ocak 2018 10:56

Bundan onceki hocalarda onun yuzunden gitti bence erkan gitmeli gec bile kalindi...

0 6 Cevap Yaz
Fikret doğancı 23 Ocak 2018 10:55

Bence erkan zengin diger hocalar gitmeden gonderilmeliydi cok geç bile kalindi..

2 7 Cevap Yaz
Süleyman çelik

Bence Erkan bu külübe çok büyük fedakarlıklar yaptı Yücel hocanın gönderilmesi lazım burda Erkan'a çok büyük vefasızlık yapılmıştır kaptan Erkan bunu asla hak etmemiştir

1 1
Fehmi Tongul 23 Ocak 2018 10:08

Yücel İdiz defolsun gitsin.Erkan giderse ES ES seyircisi Halil Ünala isyan bayrağı açar.Erkan Zengin ES ES,in şu andaki sembol ismi.O giderse ES ES seyircisi maça gelmez.Erkanın Zor günlede ES ES ,e ne ve nasıl fedakarlıklar yaptığını hepimiz biliyoruz.Erkan Gönderilemez.Gök kubbeyi Yönetimin başına yıkarız.Deneyin görün.Erkan oyunu okuyor,ne diyorsa haklıdır.

15 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi