Yücel İldiz idmanda konuştu: Futbolcuların morali...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yücel İldiz idmanda konuştu: Futbolcuların morali...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, takım zor günlerden geçerken futbolcuların bundan olumsuz etkilendiğini belirterek "Önemli olan bunu sahaya yansıtmamak" diye konuştu.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Dünkü çalışma öncesi gazeteciler ile sohbet eden Teknik Direktör Yücel İldiz, “Tabi ki bu gelişmelerden olumsuz etkilenecekler ama sonuçta futbolcular profesyonel. Önemli olan bunu sahaya yansıtmamak. Önümüzde Balıkesir maçı var tamamen buna odaklanmak lazım. Kulüp zor bir dönemden geçiyor. Umarım her şey Eskişehirspor’un hayrına olur. Biz ekip olarak bu günleri kayıpsız atlatmak için elimizden geleni yapacağız. Şu anda da futbolcuların moralini yüksek tutmaya çalışıyoruz. Balıkesir maçı da zor geçecek bir karşılaşma. Biz de takım olarak iyi durumdayız. Keyifli bir maç olacağına inanıyorum” dedi. 

Hazırlıklar sürüyor

Eskişehirspor’da, bir günlük izinin ardından Balıkesirspor Baltok maçı hazırlıkları kaldığı yerden devam etti.Eskişehirspor, TFF 1.Lig’in 12.ha asında deplasmanda karşılaşacağı Balıkesirspor Baltok maçı hazırlıklarına, dün Vali Hanefi Demirkol tesislerinde gerçekleşen antrenmanla, başladı. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde gerçekleşen ve 90 dakika süren antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. 5’e2 pas çalışması ile devam eden antrenman, yarım saha oyun ile sona erdi. 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi