Yücel İldiz futbolcuları topladı ve...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yücel İldiz futbolcuları topladı ve...
A
a

Lig maratonunda yarın deplasmanda Manisaspor’un konuğu olacak Eskişehirspor’da, takımdaki son durumu değerlendiren teknik direktör Yücel İldiz futbolcuları toplayıp onlara ve tüm Eskişehir'e önemli açıklamalar yaptı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor teknik direktörü Yücel İldiz “Yarış devam ediyor ve yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. Bu ligde kolay maç yok. Bu grupta her müsabaka çok zor. Pazar günü oynayacağımız maçın önemini biliyoruz. Ligin en zor maçlarından birine çıkacağız. Rakibimiz kadrosunu gençleştiren ve çok iyi mücadele eden bir takım. Kora kor mücadele ediyorlar. Ancak bizimde kaybetmeye tahammülümüz yok” dedi.

Lig maratonunda 21 günde oynanacak 6 maçın 2’sini 1 galibiyet ve 1 yenilgi ile geride bırakan Eskişehirspor, Pazar günü deplasmanda GrandmedicalManisaspor’un konuğu olacak. Geçtiğimiz Pazar gününü 1-0’lık Ümraniye galibiyeti, önceki gün oynanan Gazişehir maçını ise 4-1’lik yenilgiyle geride bırakan Eskişehirspor, yarın ise Manisa
deplasmanına gidecek.

HER MAÇTAN PUAN ÇIKARTMAK ZORUNDAYIZ

Ligde zorlu bir maç trafiğine girdiklerini belirten ve takımdaki son durumu dün yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına değerlendiren Teknik direktör Yücel İldiz, Pazar günü oynanacak Manisa maçının, sanılandan daha zor bir karşılaşma olduğunu söyledi. Takım olarak ligin en zor müsabakalarından birine çıkacaklarını söyleyen teknik adam, “Manisaspor son maçında İstanbulspor’a yediği golle mağlup oldu. Kadrosunu gençleştiren ve çok iyi mücadele eden, takım haline geldi. Mücadeleyi hiçbir şekilde bırakmış değil. Bizim maçta da kendi sahalarında kazanmak isteyeceklerdir. Ancak bizim de kaybetmeye tahammülümüz yok. Her maçtan puanlar çıkarmak zorundayız”
dedi.

YAKIŞIR ŞEKİLDE BİTERECEĞİZ

Ligde alınan 3 seri galibiyetle bir anda Play-Off umutlarının yeşerdiği ve alınan bir yenilgiyle de umutların azalmasını da değerlendiren İldiz, “Eskişehirspor’un
hangi durumunda geldiğimiz ve nereye gitmek istediğimizi biliyoruz. Oyuncularımız da bunun bilinci içerisinde. Ama tabi ki belli bir kadromuz var. Sezon sonuna kadar hiçbir şeyden vazgeçmeden, mücadelemiz devam edecek. Eskişehirspor’a yakışır şekilde mücadele edip, yakışır şekilde bitireceğiz. Bu sezon saha içinde ve saha dışında çok zorlu günler geçirdik. Yaşanan sıkıntılara rağmen takımda ve camiada bütünlüğü sağladık. Tabi ki bugün ligde içinde bulunduğumuz konuma bakılırsa, birkaç kez üst üste kazandığınız zaman inanılmaz umutlanılıp, birkaç maç kaybedilince umutlar yıkılabiliyor.

YERE SAĞLAM BASMALIYIZ

Eskişehirspor camiasının içinden herkes kulübün ne durumda olduğunu biliyor. Nereden nereye gitmek istediğimizi en az bizim kadar biliyor.Günlük neticelere göre hedef koymuyoruz. Eskişehirspor’un kısa, orta ve uzun vadede hedefleri var. Bunları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kaybedince de kazanınca da ben aynı Yücel hocayım, bu kadro aynı kadro. Bu dönemi akılcı sağlıklı şekilde atlatmalıyız, ayaklarımız yere basarak ilerlemeliyiz. Gemiyi sağlıklı şekilde kıyıya yanaştırmalıyız” dedi.

KAZA GEÇİRDİK

Diğer taraftan Gazişehir karşısında alınan 4-1’lik yenilgide, beklenmedik bir kaza yaşadıklarını da söyleyen İldiz, “Maça iyi başlamıştık. Beklemediğimiz hatalar ve goller oldu.Kötü bir günümüzdeydik. Mücadele açısından niyet iyiydi ama bu hataları yapmamak gerekirdi. Verilen kararların kırılma anları vardı. Ben bunları hiçbir zaman mazeret olarak görmem. Biz kendi hatalarımıza bakarız. Takım olarak bir daha bu hataları yapacağımızı düşünmüyorum” dedi. Bir soru üzerine Gazişehir maçında yaşanan hakem hatalarını da değerlendiren İldiz, “Meslek hayatım boyunca bugüne kadar hiç hakemlerle ilgili konuşmadım. Hakem hataları oluyor, bu maçta da oldu.Elazığ maçında da oldu. Önemli olan kasıtlı olmaması. Bu maçta biz kötü günümüzdeydik. Hakem arkadaşımız da iyi değildi. Çok önemli kırılma anları vardı. Müsabakayı izleyen
herkes görmüştür. Bunlar zaman zaman oluyor. Ama mazeretlere değil kendi hatalarımıza bakmalıyız.”
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi