Yücel İldiz'den umut veren açıklamalar

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yücel İldiz'den umut veren açıklamalar
A
a

Eskişehirspor’da teknik patron İldiz, Antalya kampını değerlendirdi. İldiz, “Gerek gençler, gerekse bazı oyuncuları görme açısından yararlıydı. Dört hazırlık maçı yaptık. Eksiklerimizi gördük” dedi.

Sütiş Eskişehir
Antalya kampı sonrası dün öğlen sonu Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde toplanan Es Es’de Teknik Direktör Yücel İldiz gazetecilere konuştu. İldiz, “Devre arasına girerken bu kulübün gerek saha içinde gerekse saha dışında ciddi sorunları vardı. Biz Antalya’da kamp yaparken, idareci arkadaşlarımız ödemelerle ve mali anlamdaki sorunlarla uğraştı. Hemen hemen hepsi şu an çözüldü” diye konuştu.

“Yararlı bir kamptı”

Teknik patron İldiz, “Kampa teknik açıdan bakacak olursak, biliyorsunuz sezon başında kamp yapmamış bir takım vardı. Kamp futbolcuların bir arada kalması açısından oldukça önemli. Ciddi çalışmalar yaptık. Bazı arkadaşlarımız geç katıldı ama onların da eksiklerini kapatmaya çalışıyoruz. Orada 4 tane hazırlık maçı oynadık. Sonuç olarak faydalı bir kamp geçirdiğimizi düşünüyorum. Uzun süreli kampta oyuncularla birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı bulduk. Kime ne şekilde bir antrenman programı hazırlayacağımızı, kimden nasıl verim alacağımızı ciddi bir şekilde görmüş olduk. Transfer yasağımız devam ediyor ve bu kadroyla lige devam etmek durumudayız” şeklinde konuştu.

“Kolay olmadı”

İldiz, “Sezon başı kamp yapmayan takıma yüklemeler kolay değildir. Ama eksiklerimizi görme açısından son derece önemli bir maçtı. Gerek gençler, gerekse bazı  oyuncuları görmek açısından yararlıydı. Altyapıdan A Takım’a uygun isimlere baktık. Açıkça söylemek gerekirse kazancımız oldu. İlerleyen haftalarda sizler de göreceksiniz” dedi.

“Zorlu bir fikstür”

“Realist olmak gerekiyor” diyen İldiz, “Eskişehirspor’un hem saha içini hem de saha dışını düzeltmesi gerekiyor. Büyük camialara da bu yakışır. Puan sıralamasındaki durumumuz ortada. Hep kazanma adına oynamamız lazım. Zorlu bir fikstürle başlıyoruz. Fikstürü lehimize çevirmek bizim elimizde. İkinci yarıya iyi başlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Sorunlar çözülüyor. Artık top sahada. Arkadaşlarımız üzerine düşeni yapacaktır” diye konuştu.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi