Yücel İldiz'den flaş Emenike açıklaması!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yücel İldiz'den flaş Emenike açıklaması!
A
a

Emenike’nin eski hocası Yücel İldiz, Nijeryalı golcünün tekrar Türkiye dönmek istedini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Radyospor’da yayınlanan Maç Merkeziprogramında Tolga Kuru ve Salim Manav’a konuştu.

Emenike Türkiye'ye dönmek istiyor

Tecrübeli teknik adam eski öğrencisi Emenike'nin de Türkiye döneceğini iddia etti:

"Emenike ile en son yaklaşık 2-3 hafta önce telefonla görüştüm. Beşiktaş görüştüğünden bahsetmedi. Fakat Olympiakos'ta mutsuz olduğunu biliyorum. Emenike Türkiye'ye dönmek istiyor. Emenike futbolda çıkışını Türkiye'de yakaladı ve tekrardan çıkış yapmak istiyor. Düşüncem iyi bir Emenike'yi her teknik adam takımında görmek ister"

2013/14 - 2014/15 sezonlarında  Fenerbahçe'de forma giyen Emenike, 2009/10 sezonunda Karabükspor'da sergilediği performansla çıkış yakaladı.

Sezon öncesi Yunan devi Olympiakos'a transfer olan 30 yaşındaki santrfor 9 maçta; 4 gol kaydetti.

Dorukhan Toköz sözleri

Deneyimli teknik adam ismi sık sık Galatasaray ve Beşiktaş'la anılan genç oyuncu Dorukhan Toköz'le ilgili olarak ise "Dorukhan çok genç bir oyuncu, yetenekli bir isim fakat çok yol katatmesi lazım. Eskişehirspor camia olarak çok zor günlerden geçiyor. Umarım iyi bir kongre dönemi geçer ve Eskişehirspor'un önü açılır. Takım kaptanımız Erkan Zengin'in önderliğinde arkadaşlarımız hiçbir şeyi sorun etmiyor. Eskişehirspor adına İnşallah gereken doğrular yapılır" dedi.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi