Ahmet Ataç 15 02 2024

Yücel İldiz antrenmanda tek tek uyardı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yücel İldiz antrenmanda tek tek uyardı
A
a

Eskişehirspor dış dünyaya kapalı şekilde Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürürken Yücel İldiz, son idmanda oyuncularını tek tek ikaz etti....

Sütiş Eskişehir

Teknik drektör Yücel İldiz, basına ve taraftara kapalı gerçekleşen Adana Demirspor maçı taktk çalışmasında, Siyah kırmızılı futbolcuları özellkle savunmada hata yapmamaları konusunda uyardı.

HATALARI EN AZA İNDİRMELİYİZ

Lig maratonunda Eskişehirspor’un tüm maçlarını izleyen ve Manisa karşısında aldığı 3-2’ik galibiyette rağmen, tüm maçlarda takım olarak basit hatalardan kalelerinde gol gördüklerinden yakınan Teknik direktör Yücel İldiz, bu hataları en aza indirmek için öğrencilerine özel çalışmalar yaptırmaya devam ediyor.

SAVUNMA HATTINA UYARI

Pazar günü deplasmanda oynanacak Adana Demirspor maçı hazırlıklarını da dün akşam tesislerinde basına ve taraftara kapalı yaptığı taktik çalışmayla geçiren teknik adam, savunma hattında görev yapan oyuncularını sık sık uyarmak zorunda kaldı.

FIRSATLLARI KAÇIRMAYALIM

Gol atmakta sorun yaşamadıklarını fakat attıklarından fazlasını yememek için hata yapmaları gerektiğini belirten İldiz, oyuncularına Manisa maçını da hatırlatarak, buldukları gol fırsatlarını da değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

YOLCULUK YARIN

Diğer taraftan Siyah kırmızılı futbolcular ve teknik kadro, Adana Demirspor maçı için, yarın öğleden sonra yola çıkacak. Cumartesi gününü Adana da yapacağı antrenman ile değerlendirecek Eskişehirspor, Pazar günü saat 18.00’de 5 Ocak Stadında puan mücadelesine çıkacak.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi