Yücel İldiz: Yine eski hastalığımız hortladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yücel İldiz: Yine eski hastalığımız hortladı
A
a

Eskişehirsor evinde ağırladığı Ankaragücü'ne 3-1 yenildi. Maçın ardından konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "İnanılmaz goller kaçırdık. Futbolda atacaksınız. Biz kaçırdık, rakibimiz attı. Böyle bir maç oldu. Yine eski hastalığımız hortladı" dedi.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor, TFF 1. Lig'in 11. haftasında evinde Ankaragücü'nü ağırladı. Mücadele karşılıklı ataklarla devam ederken, ilk ve ikinci golü Ankaragücü buldu. Son dakikalarda Eskişehirspor'un golüne yanıtı geciktirmeden veren başkent temsilcisi, maçı 3-1 kazandı. 

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Eskişehirspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, "Maç öncesi de zorlu bir müsabaka olacağını söylemiştik. Mutlak kazanmamız gereken müsabakaydı. Hakikaten de o bilinç içerisinde çalıştık. Oyuna da iyi başladığımızı düşünüyorum. Özellikle 45 dakika içerisinde hemen hemen rakibe pozisyon vermedik. Yediğimiz gol dışında. İkinci yarı gene çok istedik. Ama bugün hakikaten futbol şansı da yanımızda değildi, beceriksizliğimiz de vardı. İnanılmaz goller kaçırdık. Futbolda atacaksınız. Biz kaçırdık, rakibimiz attı. Böyle bir maç oldu. Yine eski hastalığımız hortladı. Çıkarken kendi ayağımızdaki topları kaptırdık onlardan gol yedik. Mücadele anlamında sonuna kadar kovaladık. Kaçırdığımız veya yediğimiz gollere baktığımız zaman 3-1'lik skor hakkaniyet değildi ama futbolda atacaksınız. Dediğim gibi biz kaçırdık rakibimiz attı. Bu anlamda çok üzgünüz" şeklinde konuştu.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Faruk Tınaz 6 Kasım 2017 13:59

sayın ildiz ben olsam sosyal medyayı takip ederdim göreceksiniz ki hemen herkes sizin göremediklerinizi ve neden her maç yenildiğimizin sebeplerini biliyorlar..Erkan Zengin'i yedek kulubesinde oturtmayan ve takımının her maç en az iki gol yemesini engelleyemeyen birine antrönör demem ben..eskiden de çok yiyorduk ama hiç olmazsa çok atıyorduk şimdi o da bitti.gol de atamıyoruz..ve takım oyuncuları topu kaptırdıklarında katiyen geri dönmüyorlar ..örnek Hasan Hüseyin ve diğerleri..topu ayağına alan mutlaka kendi etrafında 360 derece dönüş yaptıktan sonra lütfen geriye birilerine pas atıyor..örnek Hürriyet ,örnek Erkan Zengin.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi