Ahmet Ataç 15 02 2024

Yönetimin kararı futbolcuları şok etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yönetimin kararı futbolcuları şok etti!
A
a

Ankaragücü yenilgisi yüzünden haftayı moral bozukluğu içinde geçiren ve 3 günlük milli ara izninde ise, yönetimin görevi bırakma kararı almasının şokunu yaşayan Siyah kırmızılı futbolcular ve teknik kadro, dün akşam tesislerde toplandı.

Sütiş Eskişehir

Ankaragücü yenilgisi yüzünden haftayı moral bozukluğu içinde geçiren ve 3 günlük milli ara izninde ise, yönetimin görevi bırakma kararı almasının şokunu yaşayan Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik kadro, dün akşam tesislerde toplandı. 

Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik kadro, milli ara nedeniyle verilen 3 günlük izni dün tamamladı. Ankaragücü karşısında alınan 3-1’ik yenilgi yüzünden 11.haftayı moral bozukluğu içinde geride bırakan, milli maçlar nedeniyle liglere verilen bir haftalık ara sayesinde ise, 3 gün izin yapma fırsatı bulan Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik kadro, izinlerinin ilk gününde yönetimin Olağanüstü Genel Kurul Kararı alması üzerine, şok yaşadı. Dün akşam ise saat 17.00’de tesislerde toplanarak milli arayı değerlendirmeye, ligin 12.haftasında 19 Kasım tarihinde deplasmanda oynanacak Balıkesir maçı hazırlıklarına başlayan takımda, teknik kadro ve futbolcuların kulüpte yaşanan son gelişmeler yüzünden durgun oldukları gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Yenigün Gazetesi

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi