Yönetim göreve davet etti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yönetim göreve davet etti!
A
a

Eskişehirspor yönetimi, Pazar günü Adanaspor karşılaşmasının Afyon’da oynanacağını belirtti. Yönetim ayrıca Afyon’a gidilmesinden ötürü maddi ve manevi anlamda yaşanacak zorluklar nedeniyle seçilmiş ve atanmışlardan destek istedi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor haberleri: Resmi siteden yapılan açıklamada, “Adanaspor TFF 1. Lig müsabakasının Afyon Zafer Stadı’nda oynanacağını kamuoyunun bilgilerine sunarız. Afyon Zafer Stadı’nın kulübümüze tahsisinde emeği geçen Milletvekilimiz Prof. Dr. Nabi Avcı ile Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan’a ve stadyum kullanımına izin veren Afjet Afyonspor Yönetim Kurulu’na ayrıca teşekkürü bir borç biliriz” denildi.

Herkes göreve

Yönetim ayrıca, “Yaşanan mağduriyetin hem mali, hem de manevi anlamda bertaraf edilmesi adına Eskişehir’de manevi desteğini bizlerden esirgemeyen tüm seçilmişlerin, atanmış ve şehri yönetmekle mükellef olan tüm ilgilileri Eskişehirspor yönetim kurulu olarak göreve davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ekrem 23 Ocak 2020 15:00

Belediye ve öteki kurumlar maça gidecekler için otobüs konusunda yardımcı olsunlar.İnşallah stad en kısa zamanda hizmete açılır ..Toki önemli bir sorun yok diyor.

2 3 Cevap Yaz
Hasan Hüseyin 23 Ocak 2020 13:47

AKP'yi ve millet vekillerini överek bir yere varamazsın. Bu stadı bu duruma kim getirdi ve seyirciyi bir başka ilde maç izlemeyi hangi anlayış itti? Bunu sorgulamadan bir yere varılmaz.Başka alternatif yaratın.Bu cefakar ve vefakar seyirci oraya hangi imkanları ile gidecek? Zaten deplasmanda hep yanınızda, şimdi burası da bir nevi deplasman sayılmaz mı? Siyaset kurumundan çok spor faaliyetlerine yönelseniz daha fazla yararlı olur kanısındayım.

2 7 Cevap Yaz
Hamburg'lu 23 Ocak 2020 11:10

Görevde siz değilmisiniz?

1 10 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi