Yönetim bir kez daha toplanacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yönetim bir kez daha toplanacak
A
a

Eskişehir Basket yönetimi yeni sezon öncesi yol haritası belirlemek için geçtiğimiz gün bir toplantı gerçekleştirdi. Avrupa kupaları ve yeni sezon öncesi çalışmalara başlayan yönetim pazartesi günü bir kez daha bir araya kolları sıvayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
İlkleri yaşatmışlardı
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon harikalar yaratan Eskişehir Basket sezonu yedinci bitirerek Play-Off oynamaya hak kazanmıştı. Basketbol kategorisinde Eskişehir’e play-off heyecanı yaşatan ilk takım olan Potanın Şimşekleri bu başarısıyla birlikte Avrupa kupalarına da gitme hakkı kazanmıştı. Siyah Kırmızılı yönetim yeni sezon da belirlenecek yol haritasını belirlemek için geçtiğimiz gün bir araya geldi.

Bir kez daha toplanacaklar
Avrupa kupaları serüveni ve yeni sezon çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişi yapan Siyah Kırmızılı yönetim önümüzdeki hafta bir kez daha toplanarak önemli kararlar alacak. Toplantıda ayrıca sponsorluk görüşmelerinde ki son gelişmelerde masaya yatırıldı. Eskişehir Basket yönetimi önümüzdeki hafta net bir yol haritası belirleyerek 2018-19 sezonu için kolları sıvayacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi