Yoncalı Spor Tesisi’Nde Çalışmalar Başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yoncalı Spor Tesisi’Nde Çalışmalar Başladı
A
a

Kütahya Yoncalı’Da İnşa Edilecek Spor Tesisi Projesinin Zemin İyileştirme Çalışmaları Başladı. Çalışmaları Yerinde İnceleyen Vali Ali Çelik, Tesisin 10 Ayda Tamamlanmasının Hedeflendiğini Söyledi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Kütahya Yoncalı’da inşa edilecek spor tesisi projesinin zemin iyileştirme çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Ali Çelik, tesisin 10 ayda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.
Kütahya merkeze bağlı Yoncalı Mahallesi’nde spor turizmi potansiyelinin harekete geçirilmesi yönünde atılan adımların ilki olan spor tesisi projesinin zemin iyileştirme ve sağlamlaştırma çalışmaları başladı.
Kütahya Valisi Ali Çelik; 2 antrenman sahası, 1 nizami saha, bin kişi kapasiteli tribün ve 4’lü soyunma odasının yapılacağı alanda Kütahya İl Özel İdaresi ekiplerince sürdürülen zemin iyileştirme ve sağlamlaştırma çalışmalarını yerinde inceledi.
Tesisin 10 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini belirten Vali Ali Çelik, “Tarihi hamamları, şifalı sularıyla ünlü Yoncalı inşallah spor turizmiyle de adından söz ettirecek” dedi.
İncelemede, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret hazır bulundu.
Kaynak : Kütahya Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi