Yomra- Eskişehirspor maçının saati resmen değişti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yomra- Eskişehirspor maçının saati resmen değişti!
A
a

Eskişehirspor TFF 3. Lig’in 26’ncı haftasında Yomraspor ile karşılaşacak. TFF'nin maça günler kala, Trabzonspor maçını gerekçe göstererek maç saatini değiştirmesi üzerine Es Es bu karara itiraz etmişti. Ancak TFF'den red cevabı geldi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Eskişehirspor ligin ikinci yarısında transfer yasağının kalkması ve yaptığı transferlerle aldığı puanlar sayesinde iyi bir hava yakaladı. Küme düşme hattından kendisini kurtarmak isteyen ES Es bu hafta çok önemli bir maça çıkacak. Eskişehirspor, bu hafta en yakın takipçisi Yomraspor ile karşılaşacak. 1 Nisan Cumartesi günü Trabzon’da oynanacak karşılaşmanın saati TFF tarafından 15.00 olarak açıklanmıştı ancak maça günler kala aynı gün Trabzonspor-Kayserispor maçı gerekçe gösterilerek maç saati değiştirildi. TFF, Yomraspor-Eskişehirspor maçının 13.00’e alındığını açıklayarak, verilen kararı kulüplere ilemişti.

ESKİŞEHİRSPOR RED CEVABI ALDI!

Ligin düşme hattını ilgilendiren haftanın en kritik mücadelesi olan Yomraspor-Eskişehirspor maçı için Eskişehirspor yönetimi  karara itiraz etmesinin ardından, TFF’nin karardan dönmesi beklenirken; kulüp TFF'den red cevabı aldı.
 

TFF'DE ESKİŞEHİRSPOR'A KARŞI SKANDALLAR BİTMEK BİLMİYOR


Eskişehirspor'un son dakika maç saatini değiştiren TFF'de skandallar bununla bitmiyor. Eskişehirspor U19 Takımı da geçtiğimiz hafta TFF'nin skandal kararlarından nasibini almış ve Elit B Ligi’nde Play-Off’lara kalamamıştı.  Elit B Ligi’nde Bodrumspor'un silinen 1 puanını Bodrumspor-Eskişehirspor maçından 1 gün önce sessiz sedasız tekrar ekleyen TFF gençlerimizin Play-Off hakkını adeta elinden almış oldu. Kulüp bu sebeple Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF)  itiraza hazırlanıyor.  Kulüp avukatları konuyla ilgileniyor.

İşte Eskişehirspor U19 Takımı ile ilgili skandal kararın detayları...
http://www.anadolugazetesi.com/eskisehirspor-u-19-a-buyuk-sok--220593.html
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Zippo 31 Mart 2023 13:16

Ozaman bizim maç pazar günü olsaydı kim yapıyor bu planı programı???

0 0 Cevap Yaz
Vatandaş 31 Mart 2023 06:39

Ha 2 saat önce yada sonra yenilgiye taban hazırlamak bu olsa gerek

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi