Yolun sonuna geldik!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yolun sonuna geldik!
A
a

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ES TV’ye açıklamalarda bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ES TV’ye açıklamalarda bulundu. Diri yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’da tablo karanlık… Uzun süredir burada kongreler yapıyoruz, mali genel kurula geldik. Ancak ilgi gösterilmedi. Kulübün borcunu öğrenecektik ama çoğunluk sağlanamadı. Pandemi sürecinden sonra futboldan ve tribünlerden soğuyan çok oldu. Şehirde de gereken bir destek sağlanamadı. Eskişehirspor yine kaderiyle baş başa... Eskişehirspor’a sihirli bir değnek dokunmadığı sürece maalesef yolun sonuna geldik gibi görünüyor. Yönetim kurulu elinden geleni yapıyor ama yalnız kalıyorlar. Maçların başlamasıyla artacak giderler, A takım, altyapı, deplasman derken çok büyük sıkıntılar yaşanacak. Bu sürecin üzerinden çok zor kalkılır” dedi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Samet altay 16 Eylül 2020 12:42

Halil ünal yedi bitirdi. Hoşcan once borcu azaltmaya calisti. Yüksek ücret alan futbolcuları göndermeye başladı. Bu sefer de takım küme düşüyor. Apar topar devre arası sacma sapan transferler yaptı. Borç yine yükseldi. Hem de takım düştü. Halil bile isteye paraları yediğinden, hoşcan da beceriksizliğinden takımı düşürdüler. Ha murat dirinin halil ünal ile nasil bir ilişkisi varsa kendisine toz kondurmuyor

0 1 Cevap Yaz
Haksever 12 Eylül 2020 10:02

Burada 40 defa yazdım kulübe isim sponsoru olmadan çıkış olamaz diğer Anadolu kulüpleri gibi bir isim sponsoru bulup maddi yönden biraz rahatlamaya gidilmelidir yılların Eti’si buna hayır demez heralde “ETİ ESKİŞEHİRSPOR” kulağa da hoş geliyor

0 3 Cevap Yaz
Haksever 11 Eylül 2020 11:56

Ne yazıkki Es-Es bitmiştir. Eski yöneticiler el birliği ile Es-Es’i bitirmiştir. Artık şanlı geçmişimizi düşünerek avunacağız. Kulübü bu hale getirenlere hakkımızı helal etmiyoruz.

0 8 Cevap Yaz
Korhancan 10 Eylül 2020 21:32

Bırak bu işleri diri

0 25 Cevap Yaz
Çok da tın 10 Eylül 2020 21:16

Çokta umurumuzdaydı

4 10 Cevap Yaz
pompeo 10 Eylül 2020 17:57

gelecegin basgani tatilden dönmüss ... bu aciklama ile ufkumuzu genislettin ... zihnimiz acildi ... saol ..

1 25 Cevap Yaz
sponsor lazım 10 Eylül 2020 16:18

eski yöneticilerin bu yönetime yardımda bulunduğunu hiç duymuyoruz bir futbolcunun alacağına sponsor olsalar güzel olurdu.taraftarın geliri belli en fazla maske ,hatıra bilet alabilir.kombine yada bilet alıp maça gelebilir.forma alabilir.daha fazlasını taraftarın yapması zor.takımın önüne isim sponsoru bulunsun.az yada çok ne veriliyorsa razı gelelim yoksa bu borçlar ödemekle bitmiyor.hiç değilse bir dosya daha kapanır.

2 12 Cevap Yaz
Dik Duruş 10 Eylül 2020 15:44

Ana en büyük sihirli değnek sensin reis istifaya cagir başka başkan bul halolur nolcakki sen transfer tahtasıni açan adamı yedin gönder din bulursun bulursun bir başkan olmadı sen ol artık tribün liderliği yasida gectin bırak gençlere amigo olma başkan ol reis seviyoruz seni arada cik morelimiz yerine gelsin asıl sen olmadimi sahipsiz zannediyoruz bu takımı aşağıdan yukarıdan yolu sonu görünüyor.

5 17 Cevap Yaz
furemen 10 Eylül 2020 15:08

Amatöre düşeriz sende başkan olursun ne güzel!

0 20 Cevap Yaz
Es26 10 Eylül 2020 15:01

Herkesi bi araya getiren, siyaset,sanayi,bürokrasi desteğini alan,açılmaz denen transfer tahtasını açıp sportif başarıyı sağlayan kaan ay yönetimini indirmeseydin bugün bu açıklamalari yapıyor olmayacaktın. Mesut hoşcan ve halil ünaldan sonra buralara gelmemizin üçüncü sorumlusuda sensin murat diri. Hadi şimdi sen ver destegide görelim. Taraftarın çoğu pandemiden değil senin ve yandaşların yüzünden tribünden soğudu. Hiç pandemiye bahane bulma..

1 29 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi