Yımaz Büyükerşen mi, Muharrem İnce mi aday gösterilecek?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yımaz Büyükerşen mi, Muharrem İnce mi aday gösterilecek?
A
a

CHP’nin Cumhurbaşkanlığı için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ya da CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce’yi aday göstereceği öne sürüldü.

Sütiş Eskişehir
FOX TV’nin CHP’deki güvenli kaynaklara dayandırdığı haberine göre adaylık için Büyükerşen ve İnce’nin yanı sıra CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici ve eski CHP il başkanı Murat Yalçın’ın da adı geçiyordu.

Dört isim arasından Büyükerşen ve İnce’nin isminin önplana çıktığını, CHP’nin adayının bu iki isimden biri olacağı iddia edildi.

CHP, seçim için kendi adayını çıkaracak.


ADAY BUGÜN BELLİ OLACAK

Yılmaz, CHP’nin bugün gerçekleşecek olan parti meclisinde Büyükerşen ve İnce arasından birinin Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanacağını dile getirdi.
 

Yılmaz Büyükerşen kimdir?


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emre 24 Nisan 2018 22:14

Muharrem ince kurban seçilecek heralde Seçilemez ise milletvekili de olamayacak . Böylelikle genelbaşkanlığa aday olması engellenecek. Aday sayın Büyükerşen olmalıdır.

0 2 Cevap Yaz
farkında 24 Nisan 2018 12:14

ikiside bizim için uygun dostlar, hocayı dünya gözüyyle siyastte yenmenin hazzını yaşamak en büyük arzum muharrem hocaya göre biraz daha genç onu nasıl olsa bir yerde denk getiririz ama hocanın zamanı az onu yeneceğmiz seçim bu ve büuük seçim olmalı

4 2 Cevap Yaz
ATAKAN MERT 24 Nisan 2018 11:47

MUHARREM INCE IYI ADAY OLUR

1 2 Cevap Yaz
polat ali 24 Nisan 2018 09:05

yakışır sayın hocamıza

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi