Ahmet Ataç 15 02 2024

Yılmaz Vural: Eskişehir'de şahit olduğum maç...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Vural: Eskişehir'de şahit olduğum maç...
A
a

Yılmaz Vural takımının idmanından sonra böyle konuştu: "Futbolda geriye dönüldüğünde tabi çok garip maçlar kaybedilmiş. Ben bir tanesine de şahit oldum Eskişehir maçında..."

Sütiş Eskişehir
Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, potanın gerisinde kalmalarının kendilerini ürkütmediğini söyledi.
Spor Toto 1.Lig ekiplerinden A.Ç Giresunspor Cumartesi sahasında konuk edeceği Denizlispor hazırlıklarını sürdürüyor. A.Ç Giresunspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural idman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Denizlispor karşısına mutlak 3 puan ile çıkacaklarını ve galibiyet hasretine son vereceklerini belirten Vural, “Oyuncularımızla bugün dördüncü antrenmanı yaptık ve bu takım 13 maçı da kazanabilecek bir takım. Bu takımda 4 kere, 5 kere, 6 kere şampiyon olmuş hoca var, oyuncular var. Çok değerli bir takım gerçekten ve burada olmaktan çok mutluyum” dedi.
A.Ç Giresunspor’un çok garip maçlar kaybettiğini söyleyen Vural, bunun şanssızlık olmadığını ifade etti.
Futbolda şanssızlık değil dikkatsizlik olduğunu kaydeden Vural, “Futbolda geriye dönüldüğünde tabi çok garip maçlar kaybedilmiş. Ben bir tanesine de şahit oldum Eskişehir maçında. Sonuca bakıldığında ne oluyor bu takıma? Nasıl olur falan diye düşünülebilir ama hakikatten takım bazı konularda yapmış olduğu ufak tefek hataları şanssızlık diye değerlendiriyoruz ama olmaz. Siz pozisyon buluyorsunuz, rakipten fazla kazanacak kadar gol atmanız lazımken yeniliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

“Kimseden çekinmiyoruz, onlar bizden çekinsin”
“Kimseden çekinecek halimiz yok, herkes bizden çekinsin” diyen Vural sözlerine şöyle devam etti:
“Şu an belki potanın dışında 31 puanla 7. sıradayız ama bu bizi ürkütmüyor. Bilakis geriden gelmek daha mantıklı, daha kolaydır. İnşallah düşündüğümüz Giresun’un 41 yıllık özlemine son vermek bize nasip olur.”

Eskişehir tribünlerinden müthiş marş!
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi